SHANE STANDRENDSZER

Az igazán futurisztikus megoldás, ha kiállításra vagy termékbemutatóra készülsz.

Egy meglepő új ötlettel még közelebb kerülhetsz céljaidhoz!

Ha különleges megjelenést szeretnél márkádnak, különleges ötletekre van szükséged. Felejtsd el a megszokott standépítési megoldásokat!

Ezért alkottuk meg SHANE-t, a formabontó, jövőbe mutató, moduláris standrendszert, melyet a kívánt arculatra szabva szállítunk le neked.

És ez még csak a kezdet!

ALAPELEMEK és VILÁGÍTÁS

AZ ELEMEK BEÉPÍTETT LED SPOTOKKAL ÉS RGB LED ÉLVILÁGÍTÁSSAL BÉRELHETŐEK. KÜLÖN KIEGÉSZÍTÉSKÉNT RENDELHETŐ HOZZÁJUK SÍNES LÁMPARENDSZER.

MODULÁRIS KIALAKÍTÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN PEDIG EGÉSZ TÉRRENDSZEREK ALKOTHATÓAK BELŐLE SZÁMTALAN FELÜLETTEL, VÉGTELEN VARIÁCIÓBAN.

ENGEDD SZABADJÁRA FANTÁZIÁDAT!

Rendezz akár termékbemutatót, jelenj meg cégeddel kiállításon, szervezz fesztiválokat, vagy konferenciákat, vagy legyen szükséged egy dögös POP-UP standra a MOBILSOFA csapatától minden segítséget megkapsz, ami a sikeres rendezvényhez szükséges!

STAND VARIÁCIÓK

Alapelemek, kiegészítők, végtelen lehetőség

Hogy oda tudj figyelni barátaidra és ügyfeleidre és a fontos pillanatokban mindig kéznél legyen prospektusod, ajándékcsomagod, hogy legyen hol raktároznod, vagy meg tudd mutatni legújabb projekted videóját egy kijelzőn, egy egész sor kiegészítőt terveztünk SHANE-re!

KIEGÉSZÍTŐK

Megértjük a márkádat, és segítünk, hogy a lényegre tudj koncentrálni!

Bízd ránk a tervezést, egyedi ötletekkel szolgálunk.

Designereink megszállottan keresik az új anyagokat és mintákat melyekkel jövőbe mutató újdonságokat hozhatsz létre, és kitűnhetsz a többiek közül.

HISZÜNK A SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSOK EREJÉBEN!

SEGÍTÜNK FELEJTHETETLENNÉ TENNI EZEKET A PILLANATOKAT!

KAPCSOLAT


BUDAPEST

1126 Budapest, Németvölgyi út 8.


RAKTÁR

1103 Budapest, Gergely utca 112/C S4-es épület