SHANE STANDRENDSZER

Az igazán futurisztikus megoldás, ha kiállításra vagy termékbemutatóra készülsz.

Egy meglepő új ötlettel még közelebb kerülhetsz céljaidhoz!

Ha különleges megjelenést szeretnél márkádnak, akkor különleges ötletekre van szükséged. Felejtsd el a megszokott megoldásokat!

Ezért alkottuk meg a SHANE-t, egy formabontó, jövőbe mutató, modulásris standrendszert, amit a te arculatodra szabva szállítunk le neked.

És ez még csak a kezdet!

ALAPELEMEK és VILÁGÍTÁS

AZ ELEMEK BEÉPÍTETT LED SPOTOKKAL ÉS RGB LED ÉLVILÁGÍTÁSSAL BÉRELHETŐEK. KÜLÖN KIEGÉSZÍTÉSKÉNT RENDELHETŐ HOZZÁJUK SÍNES LÁMPARENDSZER.

MODULÁRIS KIALAKÍTÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐEN PEDIG EGÉSZ TÉRRENDSZEREK ALKOTHATÓAK BELŐLE SZÁMTALAN FELÜLETTEL, VÉGTELEN VARIÁCIÓBAN.

ENGEDD SZABADJÁRA FANTÁZIÁDAT!

Rendezz akár termékbemutatót, jelenj meg cégeddel kiállításon, szervezz fesztiválokat, vagy konferenciákat, vagy legyen szükséged egy dögös POP-UP standra a MOBILSOFA csapatától minden segítséget meg fogsz kapni, ami a sikeres rendezvényhez szükséges!

STAND VARIÁCIÓK

Alapelemek, kiegészítők, végtelen lehetőség

Hogy oda tudj figyelni barátaidra és ügyfeleidre és a legjobb pillanatokban mindig kéznél legyen prospektusod, ajándékcsomagod, legyen hol raktároznod, vagy meg tudd mutatni legújabb projekted videóját egy kijelzőn, mi egy egész sor kiegészítőt terveztünk SHANE-re!

KIEGÉSZÍTŐK

Megértjük a márkádat és segítünk, hogy a lényegre tudj koncentrálni!

Egyedülálló ötleteink vannak, bízd ránk a tervezést!

Designereink megszállottan keresik az új anyagokat és mintákat amikkel jövőbemutató új dolgokat hozhatsz létre és kitűnhetsz a többiek közül.

HISZÜNK A SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSOK EREJÉBEN!

SEGÍTÜNK FELEJTHETETLENNÉ TENNI EZEKET A PILLANATOKAT!

KAPCSOLAT


RAKTÁR
1103 Budapest, Gergely utca 112 C / S4