Rólunk

1997-ben kezdtük meg működésünket, ekkor léptünk be az eszközbérlés hazai piacára.

Már a kezdetekkor éreztük, hogy a hagyományos keretek közt folyó eszközbérlő szolgáltatásban sokkal több lehetőség rejlik, így a piac határait már ekkor feszegetni kezdtük.

Egyedi designmegoldásokat nyújtottunk az egyszerű bútorbérlő szolgáltatás helyett.

Nem elégedtünk meg azzal, hogy szimplán kiszolgáljuk a rendezvények bútorigényeit, hanem ajánlatainkat különleges designmegoldásokkal is kiegészítettük. Nemcsak eszközt biztosítottunk a rendezvényekhez, hanem a márkákat, üzeneteket kivételes, egyedi atmoszférákba ágyazva jelenítettük meg. Ez a kreatív szemléletű hozzáállás tette a Mobilsofát hamarosan piacvezetővé, észrevétlenül forradalmasítva a teljes rendezvénypiacot, mely eleinte pusztán kasírozott asztalok és könyöklők szervezett A-ból B-be szállítását jelentette.

A Mobilsofánál nemcsak tervezők, de feltalálók is dolgoznak, ez vezetett oda, hogy formabontóan kreatív ajánlati rendszerünk egy akkor még nemlétező keresletet generált. Ekkor honosítottuk meg a budapesti rendezvényeszköz-piacon az Event Design & Styling fogalmát, melynek keretében az adott terek és eszközök kreatívan viszonyulnak egymáshoz, organikusan fejlődnek a különböző egyedi igényekhez szabva, míg el nem nyerik végső, utánozhatatlan formájukat.

A Mobilsofa alkotó szellemű attitűdje a kezdetektől vonzotta ügyfeleinket, akikkel együtt, egy közös kaland során hozunk létre mindig valami tökéletesen újat. Az egyes márkákból, a különböző üzenetekből egyedülálló történeteket kreálunk, melyeket a rendelkezésre álló eszközök használatával mesélünk el. A Mobilsofa kreatív eszközrendszere lehetőséget teremt, hogy ügyfeleink márkaidentitását egyedi módon jelenítsük meg, ezért szavaznak cégünknek rendre bizalmat immár több mint 25 éve.

Nagyon büszkék vagyunk az országimázs-projektekre érkező felkérésekre, a gasztronómia, a sport, az oktatás, a gazdaság, az agrármarketing és a technológia területein szerzett referenciáinkra.

Idővel, fokozatosan fejlődött ki a Mobilsofához szorosan köthető Content Design Development szemlélet, mely során nem csupán megépítjük a különböző tereket, hanem igény szerint, egyedi tartalommal is megtöltjük.

Kezdetben a szükség és az igények diktálták az eszközfejlesztést és a design-tervezést, majd az idők során mindez komplex szolgáltatássá érett, mely magában foglalja a teljes kreatív koncepció megalkotását, a komplett tartalomszolgáltatást, a látvány megtervezésétől egészen a szövegírásig. Kiváló példája ennek a Rio de Janeiróban megrendezett olimpián épített installációnk, ahol Magyarország egyúttal a 2024-es olimpiai pályázatát is prezentálta. Itt a teljes kiállítás kreatív koncepciójának és tartalmának fejlesztése, valamint a prezentációs tér felépítése mellett egy gasztro-zóna és egy sporttörténeti tárlat is helyet kapott, ahol a magyar sport egyedülálló történetét is bemutathattuk.

Ezt a komplex, kreatív szemléletet képviseljük ma is, és ezzel vágunk neki az izgalmas kihívásokkal teli jövőnek.

KAPCSOLAT


BUDAPEST

1126 Budapest, Németvölgyi út 4.


RAKTÁR

1103 Budapest, Gergely utca 112/C S4-es épület