NKFIA_infoblokk_kerettel_program_fekvo_2019_HU
A projekt azonosító száma: 2018-1.1.1-MKI-2018-00252
Kedvezményezett neve: Mobilsofa Kft.
Projekt címe: MODULAR EVENT SYSTEM – fém profilrendszer és sarokcsomóponti kötőelem prototípusának fejlesztése és gyártásra előkészítése
Szerződött támogatás összeg: 47 278 204 Ft
Támogatás mértéke: 68%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.10.19.

Projekt összefoglalása:
MODULAR EVENT SYSTEM FÉM PROFILRENDSZER ÉS SAROKCSOMÓPONTI KÖTŐELEM PROTOTÍPUSÁNAK FEJLESZTÉSE ÉS GYÁRTÁSRA ELŐKÉSZÍTÉSE A pályázati támogatásból megvalósuló projekt célja kifejleszteni egy olyan innovatív moduláris rendezvényeszköz rendszert, amely sok funkcióban alkalmazható, rugalmasan alakítható, egyszerűen összeszerelhető, könnyen szállítható és helytakarékosan raktározható. Az eszközrendszer egy egyedi formai és technológiai megoldással összeilleszthető profilokból, sarokponti kötőelemből és ezekre helyezhető burkolatokból áll. A rendszer lényege a modularitás, a sorolhatóság és a variálhatóság. Magyar fejlesztésű rendezvénytechnológiai megoldás jelenleg nem létezik, nemzetközi viszonylatban pedig újszerű technikai megoldásaival, variálhatóságával és hasznosíthatóságával túlhaladja a most elérhető eszközök adottságait. A MOBILSOFA 10 éves a szakmai tapasztalatára, üzleti modelljére alapozva fejleszti ki az eszközrendszert, amely a hazai és a nemzetközi piacokon is megjelenhet, az ehhez kapcsolódó szolgáltatások révén pedig a társaság eredménye jelentősen növelhető. Ezen túlmenően pedig a prototípusok létrehozásával új nemzeti K+F+I képességek jelennek meg a kreatív iparban, a sorozatgyártásra alkalmas rendszer lefejlesztésével pedig kiemelten exportképes termék jön létre. Ennek megvalósítása továbbá hozzájárulhat egy nemzetgazdasági szinten is dinamikusan fejlődő, a turisztikai stratégiában is kiemelt ágazat, a konferencia- és rendezvényturizmus teljesítményének növeléséhez is. A teljes egészében hazai szellemi tőkén alapuló megoldással ugyanis nagy volumenben lehet értékesíteni ideiglenes rendezvény építményeket és kapcsolódó design szolgáltatásokat, a nemzetközi vásárokon, konferenciákon, fesztiválokon. Emellett a rendezvényeszköz bérlés- és berendezés terén jelenleg korlátosan kiaknázott szegmens a hotel rendezvényágazat, amelynek kiszolgálására ez az új eszközrendszer minden eddiginél alkalmasabb. A fejlesztéssel létrehozott prototípus és az annak alapján sorozatgyártott és továbbfejlesztett rendszer minden korábbinál gazdaságosabban szállítható, raktározható, nem igényel külön, jelentős élőmunka-igényű szerelési kapacitást és a szakcégek utaztatását, ami jelentősen csökkenti az ágazatra jelenleg jellemző ökológiai terhelést.

TETSZENEK EDDIGI MUNKÁINK?

Segítünk a Te elképzeléseid megvalósításában is. Vedd fel velünk a kapcsolatot és bízd profi látványtervező és építőcsapatunkra a munkát.

KAPCSOLAT


BUDAPEST
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32.

RAKTÁR
1163 Budapest, Cziráki utca 26-32.