HELLO!

Itt a Mobilsofa, az event design & styling, az eszközbérlés, a standépítés elhivatott szakértő csapata.

1997 óta megállás nélkül diktáljuk a hazai rendezvénytempót.

Ügyfélparti, exkluzív vacsora, komplex kiállítási stand vagy komplett expó? A Mobilsofa bármilyen rendezvényigényed kiszolgálja, akár a legkülönbözőbb stílusokban.

RAY ÉS SONJA, KÉT ELVÁLASZTHATÓ BARÁT
2 TÉRELEM, VÉGTELEN STANDVARIÁCIÓ, BRANDING KEDVED SZERINT

RAY és SONJA a standrendszerek végtelen variációját hordozzák magukban. Építs egyedi standot, ruházd fel alkalomhoz illőn, és brandingeld a saját stílusodban!

A teljes felületet díszítenéd? Vagy egy diszkrét logóban gondolkozol? Készítsünk róla látványtervet? Ha standépítésről van szó, mi minden kérdésedre tudunk egy jó választ.

Válogass kedvedre igény szerint alakítható eszközeink közül!

ÚJDONSÁG A HÁZBAN
CHRISTA, A SZEPARÉ GARNITÚRA

CHRISTA társaságában a fontos beszélgetések a külvilágtól kényelmesen elszeparálva, privát térben folyhatnak.

Tárgyalj ügyfeleiddel zavartalanul, még akár egy nyüzsgő expó közepén is, CHRISTA stílusos kényelmet nyújt és tökéletes helyszínt teremt az ügyfelek fogadására.

Fedezd fel bérelhető bútoraink izgalmas kínálatát!

EXPÓT A MOBILSOFÁTÓL
KOMPLEX RENDEZVÉNYEK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE

Szervezz expót, kiállítást, vásárt, konferenciát, eszközigényedig pedig bízd mind a Mobilsofára. Stílusos térelemeink és padlóink színes választéka lehetővé teszi, hogy gyorsan és szakszerűen építsünk komplex kiállítási standokat vagy akár teljes standrendszereket.

A projektekhez 3D látványtervet készítünk, hogy a lehető legpontosabb, minden részletre kiterjedő képet adhassuk a tervezett eseményről.

Ismerd meg ZERO WASTE standrendszereinket, és válaszd ki kedvencedet!

TETSZENEK EDDIGI MUNKÁINK?

Segítünk a te elképzeléseid megvalósításában is. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és bízd a munkát profi látványtervező és építőcsapatunkra!


HELLO VILÁG

A világ számos pontján több ezer rendezvényt építettünk már fel, íme pár közülük, melyekre mindig szívesen gondolunk vissza .

LEGYÉL TUDATOS, VIGYÁZZ A FÖLDRE.

Tudtad, hogy ha a meglévő rendszerünkből építed fel a standodat, akkor 90%-al kisebb ökológiai lábnyomot hagysz magad után, mintha egyedi installációkat gyártatnál?

KAPCSOLAT


BUDAPEST

1126 Budapest, Németvölgyi út 8.


RAKTÁR

1103 Budapest, Gergely utca 112/C S4-es épület